Vår returpolicy i korthet

Returpolicy

Vänligen kontakta alltid Nature Farm innan ni returnerar några varor!

Återköpsvillkor

Du kan returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd återbetalas inte produkten. Se till att inkludera kontaktinformation med dina bankuppgifter och om möjligt, ge oss ett spårningsnummer. Nature Farm föreslår att du mailar returpaketets-ID nummer till oss eftersom det gör det lättare att följa returen om det behövs.

Nature Farm kommer sedan att göra en återbetalning av varans värde. Vi kommer  att behöva ett kontonummer för att överföra pengarna tillbaka till dig. Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende.

Retur av vara från utlandet

Om en vara ska returneras från utlandet, märk tydligt paketet "returvaror", för att undvika eventuella tullavgifter. Nature Farm ansvarar inte för några tullavgifter. Uppkomna kostnader är kundens ansvar.

Vill du byta till annan storlek av samma produkt?

Maila oss, ge din kundinformation och berätta att du kommer att skicka tillbaka produkten och den storlek du vill ha i utbyte.

Vill du byta till en annan produkt?

Returnera produkten du har fått ( i nyskick) så får du tillbaka dina pengar.

Du beställer sedan den vara du önskar köpa istället.

Transportskador

Om produkten försvinner eller om du, vid mottagandet, märker att varan har skadats under transporten ska du omedelbart rapportera detta till oss.

Outtagna paket

För paket som inte har hämtats ut på ditt postkontor inom 14 dagar och blivit returnerade till oss, kommer Nature Farm att debitera dig en expeditionsavgift för att täcka returfrakt och fraktföretagens administrativa kostnader.


Företagsinformation:

Nature Farm Sweden
Gunnarp 130
24040 Tjörnarp
Mobil: 070-2454040
Epost: marianne@naturefarm.se